2012-07-20 09:16:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - egy váratlan találkozás kavarhatja fel

Napi horoszkóp július 20.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Többet kellene lazítania: ezt a hétvégét végre a passzív pihenésnek kellene szentelnie. Ha a szabadnapjain is csak tevékenykedik, lót-fut, építkezik, annak kimerülés lehet a vége. Csak egy nem tilos: labdázni a gyerekeivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Verje ki most a gondokat a fejéből, és örüljön az ön előtt álló hétvégének. Töltse végre felhőtlen örömben az időt azokkal, akiket a legjobban szeret. Ha csak nem akarja azt, hogy végleg elforduljanak öntől. Ugye ne így van?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne akarjon folyton ön dolgozni mások helyett. A hálájuk helyett csak azt fogja tapasztalni, hogy már mindent mindenki öntől vár el, és bosszankodnak, ha nem így tesz. Ideje végre fordítani a kockán. Álljon a sarkára!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyi feszültségek miatt a hétvégén is sokat stresszelheti magát. Pedig jól tenné, ha kicsit a háta mögött hagyná a gondokat. Egy kisebb utazás ebben sokat segíthet. Főleg, ha valamilyen fürdőhely az úticél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma egy váratlan találkozás kavarhatja fel lelke állóvizét. Talán egy régi szerelme bukkan fel hirtelen, ami jobban zavarba hozza, mintsem gondolta volna. Úgy látszik, az érzelmek még nem teljesen múltak el. Beszéljék meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A rosszindulatú pletykák, bármekkora igazságtartalommal bírnak is, mégsem fedhetik a valóságot. Mielőtt alaptalan vádaskodásba kezdene, járjon utána kissé a körülményeknek. Lehet, hogy épp az ellenkezője az igaz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma érdekes gondolatai támadhatnak, amikkel megalapozhatja a jövőbeni terveit is akár. Persze, ha ön nem szakember a témában, akkor jó, ha kikéri egy tapasztalatokkal bíró szakmabeli véleményét is. Csak aztán vágjon bele.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha az egész hetét ellazsálta, akkor ma már késő, hogy mindent bepótoljon. Persze behozhat valamennyit a lemaradásaiból, de ne legyenek túl nagy reményei. A főnöke így is neheztelni fog, és joggal. Ha szükséges, kérjen bocsánatot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne törődjön azzal, hogy mások mit tennének az ön helyében. Ez az ön élete, önnek kell meghoznia a döntéseit. Ha egy kapcsolat már régóta csak teher, és szomorúság forrása, akkor ideje véget vetnie. Vagy új utakra kell terelnie.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kissé önzővé vált az utóbbi időben, csak a saját érdekeivel törődik. Pedig ön sem lehet boldog akkor, ha a boldogsága árát mások keserűségével kell megfizettetnie. Erre gondoljon, ha valami nem úgy sikerült az életében.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy változásokat jeleznek önnek a csillagok. Teljesen megváltozhat az élete, az anyagiak terén is javulás várható. Persze nem fog magától az ölébe hullni a mennyei manna. Mozgassa meg a kapcsolatait, járjon utána a lehetőségeinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Furcsak időszak következhet el a szerelmi életében. Ön nem az a bizonyos fajta, ezért akár még a kettős játszmákba is belemehet. De vigyázzon, alighanem van mit veszítenie! Ne hagyja, hogy az érzelmei teljesen elsodorják önt!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: